Nyhetsarkiv – verksamt.se

Sidan blev senast uppdaterad:

Den 25 januari utses Sveriges bästa webbplatser och intranät. Verksamt.se är för tredje gången nominerad i kategorin Samhällskommunikation. Tävlingen utgår ifrån Sveriges största webbplatsundersökning.

Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser och intranät svenskarna är mest nöjda med. De som får högst resultat av besökarna blir nominerade till Web Service Award – utmärkelserna till Sveriges bästa webbplatser och intranät. I år är det 15 företag, organisationer och myndigheter som är nominerade i tre kategorier och tävlar om de prestigefyllda WSA-utmärkelserna.

 

Verksamt.se är nominerad i kategorin Samhällskommunikation. 

 

– Vi jobbar hårt för att besökarna ska kunna lösa sitt ärende och vara nöjda med sitt besök på verksamt.se och därför är en sådan här nominering extra rolig. Den bekräftar att vi är på rätt spår, säger Pierre Dahlström, statistikansvarig för verksamt.se.

 

Webbplatsen har varit nominerad två gånger tidigare, 2017 – då den också vann – och 2018. 

 

Vilka förbättringar kan man se utifrån årets resultat?

 

– Information och nyhetsvärde är två områden där vi kan se en ökning. Vi kraftsamlade verkligen under pandemin, i alla våra kanaler, och blev en nyhetskälla att lita på, säger Pierre Dahlström.

 

Vinnarna av årets Web Service Award utses den 25 januari på den digitala WSA-galan. 

 

De nominerade webbplatserna inom kategorin samhällskommunikation:

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply