Kontakta oss:

AFRedovisning
Gesällgatan 2C
444 32 Stenungsund

Tfn: 0303-888 20
Fax: 0303-888 29

E-post: info @ afredovisning.se

Hem                        Om företaget                    Tjänster                       Länkar                    Kontakta oss

Länkar

Skatteverket »
Tar emot och granskar deklarationer samt hanterar andra skatteärenden åt medborgare och företag. Sköter även folkbokföringsärenden, till exempel flyttningar och personbevis samt bouppteckningsärenden.

SRF-Konsult »
Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF, bildades 1936 och är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige. SRF har idag ca 4300 medlemmar, verksamma över hela landet.

På vårt kontor använder vi oss till största delen av Briljant ekonomisystem, men även andra ekonomisystem som SPCS Visma och Hogia, samt Nordstedts Juridiks Bokslut och Skatteprogram.

Briljant ekonomisystem »
Ett heltäckande ekonomisystem med full integration i Windowsmiljö som fortlöpande vidareutvecklas och anpassas till den senaste tekniken.

SPCS Visma »
Komplett utbud av program och outsourcingtjänster för dig som vill effektivisera ditt företags löneadministration.

Hogia »
Våra integrerade programvaror ger er en helhetslösning för till exempel konsultbranschen som innebär bättre kontroll, tidsbesparing och många rapportmöjligheter.

Norstedts Juridik »
Programvaror, internettjänster och litteratur för dig som arbetar yrkesmässigt med skatt och ekonomi.

AFRedovisning © 2009